Cursussen & meetings

Heeft u een zaal nodig voor het houden van vergaderingen, cursussen, 1 op 1 gesprekken of andere meetings? Dan bent u bij het Buurhoes aan het juiste adres. We beschikken over 4 comfortabele vergaderzalen van verschillende grote.

De zalen zijn te huren van maandag t/m zaterdag. Zowel overdag als in de avond.

U kunt uw zaal huren met koffie en/of luncharrangement 

Alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk

3
9

Grote BIjeenkomsten

De grote zaal met podium biedt plaats voor +/- 200 gasten.

De zaal kan geheel naar wens worden ingericht met bijvoorbeeld zitjes, vergaderopstelling of statafels.

Het podium is voorzien van verlichting en een geluidsinstallatie.

De grote zaal is door een geluidsdichte wand in twee delen te delen, beide zalen zijn geschikt voor een activiteit tot 50 personen.

Ook de grote zaal is rolstoeltoegankelijk

11
17

Gebruik van Media en techniek

Alle zalen beschikken over een snel en stabiel WiFi netwerk.

In de rode en blauwe zaal is een vaste beamer met plafondscherm aanwezig. Het podium in de grote zaal kan worden uitgelicht met de aanwezige belichting.

Wilt u ook online betrekken bij uw bijeenkomst? In de grote zaal zijn twee professionele livestream camera's gevestigd. U kunt dit bijboeken mits er een technische medewerker van het Buurhoes beschikbaar is om deze te bedienen.

De grote zaal, die ook tot de helft te verkleinen is heeft de beschikking over professionele geluidsmogelijkheden. Voor de kleinere zalen is een mobiele geluidsset met klein mengpaneel beschikbaar.

Neemt u contact op met ons zodat we met u de uitgebreide mogelijkheden kunnen bespreken

laptop
microfoon

Even Pauze?

De Proatroemte is een gezellige ruimte met kleine bar en heeft toegang tot het besloten terras. De ruimte kan goed worden gebruikt voor een informele vergadering tot 8 personen. Wanneer u gebruikt maakt van onze lunch/koffie&thee-service is dit een fijne plek om deze te nuttigen. De Proatroemte is ook te schakelen met de centrale hal/entree waardoor de bar een centrale functie krijgt.

Ook is er in de hal een openbare en gezellige zitruimte, waar u altijd even kunt zitten om uit te rusten of bij te kletsen met uw gasten of collega's

14
12