Entree en hal

Het Buurhoes heeft een flexibel inzetbare entree/hal met een grote bar. Deze ruimte vormt de verbinding tussen alle zalen op de begane grond. In de hal is gelegenheid voor het achterlaten van een jas en ook de sanitaire voorziening is vanuit hier te bereiken. Aan de hal grenst de Proatroemte en de Grote zaal. Door de schuifwanden kunnen de hal, grote zaal en Proatroemte samengevoegd worden tot een grote ruimte met een open karakter. Vanuit de hal is de professionele horeca keuken bereikbaar. In de hal zelf staat een gezellig bar met aangrenzend een comfortabele zithoek.

Gratis snelle WiFi beschikbaar

Sanitaire voorziening

Rolstoeltoegankelijk 

Grote zaal en podium

De grote zaal met podium biedt in theater opstelling plaats voor +/- 200 gasten. De zaal kan geheel naar wens worden ingericht met bijvoorbeeld zitjes, vergaderopstelling of statafels. In combinatie met de Proatroemte en het terras kan de ruimte uitgebreid worden en is dan geschikt voor maximaal 250 personen. Het podium is voorzien van verlichting en een geluidsinstallatie. Ook kunt u gebruik maken van de beamer met laptop en de snelle Wifi verbinding. De grote zaal is door een geluidsdichte wand in twee delen te delen, beide zalen zijn geschikt voor een activiteit tot 50 personen. De presentatie en geluidsfaciliteiten van het Buurhoes zijn van goede kwaliteit. Zie hiervoor technische mogelijkheden. Er zijn ook verschillende mogelijkheden om in uw caterings behoefte te voorzien.

Gratis snelle WiFi beschikbaar

Beamer & scherm beschikbaar

Professionele geluid- & stream mogelijkheden

Rolstoeltoegankelijk

Hele grote zaal: 50 - 180 personen

Halve grote zaal: 50 - 180 personen

Halve grote zaal + proatroemte : 25 - 65 personen

Proatroemte

De Proatroemte is een gezellige ruimte met kleine bar en heeft toegang tot het besloten terras. De ruimte kan goed worden gebruikt voor een informele vergadering tot 8 personen of een lunch tot 20 personen. De Proatroemte is ook te schakelen met de centrale hal/entree waardoor de bar een centrale functie krijgt.

Gratis snelle WiFi beschikbaar

Rolstoeltoegankelijk

Proatroemte: 4 - 20 personen

blauwe zaal

Deze moderne zaal is geschikt voor maximaal 20 personen. De ruimte is uitgerust met een vaste beamer met elektrisch scherm, laptop en Wifi. Een comfortabele zaal voor vergaderingen en bijeenkomsten.

Gratis snelle WiFi beschikbaar

Beamer & scherm beschikbaar incl. versterkt geluid

Rolstoeltoegankelijk

Blauwe zaal: 4 - 20 personen

Rode zaal

De rode zaal is geschikt voor maximaal 35 personen. De zaal is ideaal voor een vergadering, presentatie, workshop of training en beschikt over een vaste beamer met elektrisch scherm, laptop en Wifi.

Gratis snelle WiFi beschikbaar

Beamer & scherm beschikbaar incl. versterkt geluid

Rolstoeltoegankelijk

Rode zaal: 4 - 35 personen

gele zaal

Deze zaal is geschikt voor maximaal 15 personen. Geschikt voor kleine vergaderingen, workshops of kortdurende kinderopvang. Hier is een mobiele beamer met scherm en Wifi verbinding beschikbaar.

Gratis snelle WiFi beschikbaar

Rolstoeltoegankelijk

Gele zaal: 4 - 15 personen